Zoeken
ompakken gevaarlijke stoffen

Maritiem

Als 24-uurs dienstverlenend bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het beheersbaar maken van de gevolgen voor de omgeving bij milieu-incidenten, ongevallen met (gevaarlijke)stoffen en incident management.

lekkage container

Lekkages

Het omgaan met lekkages van(niet)- gevaarlijke stoffen van een container vereist direct actie om de veiligheid van mensen en milieu te waarborgen. Hier beschrijven wij de stappen die we nemen om lekkages effectief en veilig te beheersen. 

Lees hier meer
ompakken gevaarlijke stoffen

Ompakken van (niet-) gevaarlijke stoffen

Wij verrichten dagelijks ompakwerkzaamheden, inspecties en reparaties aan (tank)containers. Hierbij moet worden gedacht aan containers die zijn geblokkeerd door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT). Of het hierbij gaat om foutieve kenmerking of etikettering, onjuiste stuwing of een beschadigde container met lekkage, wij hebben voor elke situatie de oplossing. De maritieme kernactiviteiten van Wilchem vinden veelal plaats in het havengebied van Rotterdam. Daarnaast zijn wij ook snel ter plaatse in internationale havengebieden zoals Antwerpen en Zeebrugge.

Lees hier meer
ompakken gevaarlijke stoffen

Stuwen en ompakken

Het correct stuwen en ompakken van zeecontainers of andere transporteenheden is essentieel voor de veiligheid en efficiëntie van de scheepvaart. Deze processen zorgen ervoor dat goederen veilig de wereld over kunnen reizen, terwijl ze voldoen aan strikte internationale regelgeving. Wij zijn specialist in het herstuwen, ompakken en etiketteren van zeecontainers en andere transporteenheden. 

Lees hier meer
warehousing

Warehousing

Het opslaan van gevaarlijke stoffen gaat gepaard met aanzienlijke risico's, zoals: chemische reactie tussen verschillende stoffen, lekkages, morsingen of incidenten met bijvoorbeeld de heftruck. Wij zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse om dergelijke incidenten te beheersen.

Lees hier meer
overpompen

Overpompen

Zodra er schade of lekkage aan bijvoorbeeld een container wordt geconstateerd of de container niet meer voldoet aan de keuringseisen, starten wij het overpompen. Vind hier meer informatie over hoe wij te werk gaan. 

Lees hier meer
meten

Gasmeting

Het uitvoeren van gasmetingen is van essentieel belang om de veiligheid op werkplekken waar dit van toepassing is te waarborgen. Wij werken veilig, of we werken niet. Dit proces omvat het meten van de concentraties van gevaarlijke en potentieel explosieve gassen in de lucht. Ons hoofddoel is altijd om te beoordelen of de werkomgeving veilig is voor zowel mens als machines. Gasmetingen vinden plaats in diverse omgevingen, variërend van bodem en grondwater tot specifieke risicovolle werkplekken. Wij zijn een erkend en gekwalificeerd bedrijf die deze metingen mag uitvoeren met de juiste certificaten en opgeleide professionals.