Zoeken

Kom werken bij ons!

Houdt je van dynamiek, hoeft van jou niet elke dag hetzelfde te zijn en ben je een echt aanpakker? Dan past een baan bij Wilchem misschien wel heel goed bij jou!

kom werken bij ons!
kom werken bij ons!

Kom werken bij ons!

Wilchem is een familiair bedrijf binnen een groot concern, we zijn onderdeel van KWS en horen daarmee bij VolkerWessels. 

Vanuit ons kloppend hart de meldkamer, staan wij 24/7 klaar voor onze klanten. Jaarlijks lossen wij met ons team van 60 medewerkers zo’n 3.500 tot 4.000 incidenten op door heel Nederland. 

Met onze opvallende voertuigen vertrekken wij vanuit onze 3 locaties; in Papendrecht (hoofdvestiging) , Zaandam en in de Europoort naar elk incident. Daarnaast hebben wij steunpunten in Naarden, Roosendaal en Bavel.

Als het gaat om verkeersincidenten, calamiteiten met gevaarlijke stoffen, oliesporen op de weg, of bijvoorbeeld een milieu incident, wij pakken alles aan en zorgen dat de omgeving weer in de oude staat wordt gebracht. Dit doen wij altijd op een veilige en efficiente manier, met zorg voor mens en milieu.

Wil je graag onderdeel zijn van een bedrijf wat echt verschil maakt, waar snel schakelen belangrijk is en je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan zijn er zeker mooie kansen voor jou bij ons!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Check dan onze vacatures of die van onze collega-bedrijven.

Actuele vacatures