Zoeken
Wilchem-keyvisual.jpg

WE DO SERIOUS BUSINESS

Incidenten veilig, snel en effectief aanpakken, dat is wat wij doen.

Incidenten veilig, snel en effectief aanpakken

Dat doen we bij Wilchem. Ook voor ondersteuning bij uw project, preventie of trainingen kunt u bij ons terecht. Als ervaren en vakkundige specialist nemen wij uw zorgen uit handen. Om wat voor (milieu)incident het ook gaat; onze professionals bieden een oplossing op maat. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Onze expertises

Incidentmanagement

Met ons team van specialisten beredderen wij incidenten op de weg, op het water, in de havens, op het spoor, bij bedrijven en incidenten met gevaarlijke stoffen. Dit doen wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

Training

Wilchem & Van Marle Consultancy vormen samen Dangerous Goods Experts. Wij bieden op maat gemaakte trainingen aan voor bedrijven die werken of in aanraking komen met Dangerous Goods.

Advies

Wilchem & Van Marle Consultancy vormen samen Dangerous Goods Experts. Wij bieden advies op maat aan voor bedrijven die werken of in aanraking komen met Dangerous Goods.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm!

Ons bedrijf in actie!

Bij Wilchem zijn we trots op wat we doen. We bieden een breed scala aan diensten op het gebied van milieu en veiligheid. Van calamiteitenbestrijding tot wegafzetting, van bodemsanering tot drugsdumping, wij hebben de expertise en de ervaring om elke uitdaging aan te gaan.

In onze nieuwe bedrijfsvideo laten we zien hoe we te werk gaan. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij onze projecten, onze mensen en onze visie. Je ziet hoe we samenwerken om de beste oplossingen te bieden. 

WE DO SERIOUS BUSINESS. 

En we doen het graag voor jou.

Updates

LSU Unit
Project

LSU-Unit

Onlangs hebben we onze LSU-unit (Life Support Unit) opgehaald, die maar liefst 5 weken op zee is ingezet!
Europoort