Zoeken
incident management

Incidentmanagement

WE DO SERIOUS BUSINESS

incident management

Incident management

Met ons team van specialisten beredderen wij incidenten op de weg, op het water, in de havens, op het spoor, bij bedrijven en incidenten met gevaarlijke stoffen. Wilchem beschikt tevens over een team dat speciaal getraind is om internationaal in actie te komen (Emergency Response Team).    Oliesporen op de weg of dumpingen van chemisch afval? Een afgereden slagboom of lekkage op een containerschip? Geen uitdaging gaan we uit de weg! Van meldkamercoördinator tot operationeel team; Wilchem streeft naar het zo snel mogelijk beredderen van elk incident om gevolgschade te voorkomen.   

Ons team is daarom 24/7 bereikbaar en kan binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Bel voor hulp 24/7 met onze meldkamer: 0800-870 20 20 

 

Wat is Incident management? 

Incident management is het hele pakket aan maatregelen dat na een ongewoon voorval (incident) de oorspronkelijke situatie herstelt. Op deze manier wordt milieu- en economische schade zoveel mogelijk beperkt.

Mede door de landelijke dekking is Wilchem in staat snel ter plaatse te zijn van een incident. Wij stellen de situatie veilig, ontzorgen de opdrachtgever en zorgen dat de situatie zo snel mogelijk genormaliseerd wordt.