Zoeken
over ons

Over ons

Milieu- en incidentmanagement bedrijf

Waar wij voor staan.

Wij zijn Wilchem en wij zetten ons elke dag én nacht met volle overgave in om incidenten en calamiteiten veilig, efficiënt en snel op te lossen. Onze kennis en ervaring delen we met anderen om zo ongewenste situaties te beperken en helpen te voorkomen. Zo dragen wij bij aan een veiligere en duurzamere samenleving.

Wat wij dagelijks doen bij Wilchem is Serious Business. 

Aan het begin van een dag weten wij nooit wat we tegen gaan komen en hoe onze werkzaamheden eruit gaan zien. Dat maakt ons werk dynamisch, uitdagend en altijd interessant.

Onze hoogste prioriteit is altijd de veiligheid van onze mensen en die van onze opdrachtgever.

Daarom investeren wij continu in de kennis en kunde van onze mensen en faciliteren wij via ons eigen trainingcentre ook trainingen en cursussen voor externe partijen.

Daadkrachtig, samen krijgen we het gedaan.
Wij zijn aanpakkers, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Alles is mogelijk en nee is geen antwoord. Onze kennis en kunde zetten we in voor het beste eindresultaat. Onze nuchterheid helpt ons bij elke klus de juiste keuzes te maken en iedere dag veilig thuis te komen.

Avontuurlijk, wij handelen vanuit passie.
De passie die wij hebben voor ons vak is wat ons onderscheid. We zijn vrijbuiters, gaan buiten de gebaande paden en zetten onze expertise in waar anderen stoppen. Wij handelen, altijd én in elke situatie. Op ons kan je rekenen.

Vertrouwen, op elkaar kunnen we rekenen.
Vertrouwen is de basis van waaruit wij alles doen. Wij vertrouwen op onze expertise, ervaring en elkaar. Dit zetten we in om veilig, efficiënt en bewust incidenten te voorkomen en op te lossen. Met oog voor elkaar, onze klant en onze omgeving.

WE DO SERIOUS BUSINESS

infographic