Zoeken
wegdekreiniger

Wegdekreiniging

Snel, kosten efficiënt en innovatief

Wegdekreiniging speelt een cruciale rol bij incident management. Hierbij is snel en efficiënt werken vaak van groot belang. In geval van ongevallen, (olie)lekkages of andere calamiteiten komt een van onze wegdekreinigers in actie om de veiligheid te waarborgen en mogelijke milieuverontreinigingen te minimaliseren.

wegdekreiniger

Wegdekreiniging in de haven

Wegdekreiniging

Wegdekreiniging omvat het opruimen van bijvoorbeeld oliesporen, chemicaliën, of andere verontreinigingen op het wegdek. Hierbij zetten wij onze professionele wegdekreinigers in die zijn uitgerust met krachtige reinigingstechnologieën. Het is altijd ons doel om zo snel mogelijk het wegoppervlak te herstellen in een veilige staat en om milieuschade te voorkomen.

Je kunt ons altijd inschakelen voor:

  • Reinigen wegdek van vrijgekomen benzine, olie, smeermiddelen, plantaardige en dierlijke vetten;
  • Verwijderen modder van wegdek;
  • Verontreinigingen met chemische stoffen;
  • Verontreinigingen in de containersector, al dan niet met gevaarlijke stoffen;
  • Incidenten die de bedrijfsprocessen verstoren of stilleggen;
  • Bedrijfsterrein reinigen na ongewenst vrijkomen stoffen die het bedrijfsproces verstoren;
  • Schuimblussing bij op- en overslag bedrijven;
  • Afvoeren afvalstoffen conform wet- en regelgeving (VIHB).

Ons proces begint altijd met het identificeren van de verontreiniging en het selecteren van de juiste reinigingsmethoden en -middelen. Voor het opruimen van lastige en moeilijk te verwijderen producten, zoals dieselolie en hydraulische olie, gebruik wij een door onszelf ontwikkeld, milieuvriendelijk reinigingsmiddel Ecoclean. Ook voor andere moeilijk verwijderbare oliën, zoals palmolie, hebben wij een speciale palmolieremover ontwikkeld. 

Om ons werk altijd optimaal te kunnen doen zijn wij constant bezig met innovaties, dat zie je terug in ons materieel. Zo is een van onze wegdekreinigingsmachines uitgerust met de nieuwste heetwatertechniek en een overdrukcabine.