Zoeken

Onderhoudsmanagement in het verkeer

De dienstverlening van Wilchem bestaat ook uit gepland werk in het verkeer. Op deze pagina bespreken we onze diensten die we onderhoudsmanagement in het verkeer noemen.  

Wat kan Wilchem betekenen op het gebied van assetmanagement in het verkeer?

Wanneer er geplande wegwerkzaamheden plaats zullen gaan vinden, wordt Wilchem met regelmaat ingeschakeld om verkeersmaatregelen conform CROW 96a/b uit te zetten. Dit kan zijn wanneer er bijvoorbeeld (spoed-) reparaties gepland worden aan het wegdek of een geleiderails.

Voorbeelden van assetmanagement in het verkeer

We hebben aantal voorbeelden van assetmanagement in het verkeer hieronder beschreven.

Plaatsen van bebording

Plaatsen van bebording kun je over laten aan Wilchem. 

 

Staalreparaties en vervangen houten balken Van Brienenoordbrug

De Van Brienenoordbrug vroeg om bijzonder onderhoud: er moesten staalreparaties uitgevoerd worden en houten balken worden vervangen. Daarnaast moesten er bouten worden vervangen en/ of aangedraaid. Dit soort werkzaamheden vraagt om vakmensen die zowel de werkzaamheden kunnen uitvoeren als kunnen werken onder bijzondere omstandigheden. Soms op grote hoogte, soms in besloten ruimtes. We komen van alles tegen!

Schadeherstel na brandschade of sinkholes

Wanneer bijvoorbeeld een voertuig vlam vat op de weg, veroorzaakt dit brandschade aan het wegdek. Wilchem kan deze schade herstellen zodat het verkeer zo min mogelijk hinder ervaart van de schade aan het wegdek.

 

Meer assetmanagement

Meer diensten met betrekking tot assetmanagement? Bekijk ook eens onze andere diensten: