icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Assetmanagement en oppervlaktewate

Oppervlaktewater kan voor veel uitdagingen zorgen. Wanneer dit acuut is door bijvoorbeeld ernstige regenval, komt Wilchem snel ter plaatse en zorgt dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. 

Wat kan Wilchem betekenen op het gebied van assetmanagement en oppervlaktewater?

Soms is het noodzakelijk om onderhoud te plegen wanneer oppervlakte zich in de loop der tijd verzameld heeft in bijvoorbeeld een tunnelbak. In zo’n geval kunnen we dit met regelmaat reinigen zodat er geen vervelende situaties ontstaan.

Voorbeeld van assetmanagement en oppervlaktewater

Hieronder kun je twee voorbeelden vinden van assetmanagement en oppervlaktewater.

Reinigen Tunnelkelder

Als gevolg van een incident in een tunnel is er bluswater in de tunnelkelder en naastgelegen sloot terechtgekomen. Voor de beheerder van de tunnel heeft Wilchem de tunnel geleegd en gereinigd. Vervolgens is de verontreiniging uit de sloot verwijderd.

Reinigen tunnelkelder door Wilchem

Reinigen Botlekspoortunnel

Het reinigen van spoortunnels is een dienst waar Wilchem in gespecialiseerd is. We hebben recent de Botlekspoortunnel gereinigd. 

Reinigen Botlekspoortunnel door Wilchem

Meer assetmanagement

Meer diensten met betrekking tot assetmanagement? Bekijk ook eens onze andere diensten: