icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Over Wilchem

Als 24-uurs dienstverlenend bedrijf is Wilchem gespecialiseerd in het beheersbaar maken van de gevolgen voor de omgeving bij milieu-incidenten, ongevallen met (gevaarlijke)stoffen en incident management. 

Onze opdrachtgevers bestaan uit kleine, middelgrote en grote organisaties maar ook bij particulieren kunnen zich situaties voordoen waar de reguliere hulpverlenende instanties geen raad mee weten of geen bemoeienis mee hebben.

 

Neem contact met ons op wanneer u bijvoorbeeld een incident heeft met gevaarlijke stoffen, een olie- of verfspoor, een te reinigen object of achtergelaten (gedumpte) verpakkingen met onbekende inhoud. Wij zijn een gerenommeerde partner die 24/7 te bereiken is voor advies op afstand, advies ter plaatse of mensen en middelen voor u beschikbaar heeft. Wij nemen uw zorgen uit handen.

 

Onze medewerkers bestaan uit verkeerstechnische medewerkers, veiligheidsadviseurs vervoer gevaarlijke stoffen (ADR, ADN, RID, IMDG), specialisten vervoer gevaarlijke stoffen, industriële reinigingspecialisten, hogere veiligheidskundigen en vooral uit medewerkers met een lange en uitgebreide ervaring op het gebied van incidentbestrijding.

Incident Management overeenkomst

Wilchem is een Incident Management organisatie. Dit houdt in dat wij altijd standby staan om in actie te komen. Het is bij ons mogelijk om kosteloos een overeenkomst af te sluiten voor Incident Management. Deze overeenkomst geeft duidelijkheid over onze voorwaarden en tarieven. Bent u geïnteresseerd naar een IM overeenkomst, laat dan u gegevens achter op onderstaand formulier.

Aanvraagformulier IM overeenkomst

* Verplichte velden