Zoeken

Onderhoudsmanagement

De dienstverlening van Wilchem kan naast het oplossen van incidenten ook bestaan uit gepland werk wat al dan niet voortkomt uit een incident. De diversiteit van dit werk is groot. Van het uitvoeren van testen tot het reinigen van tunnelbakken. En van het vervangen van brugdelen tot het reinigen van een serie sluisdeuren.We noemen dit onderhoudsmanagement. Naast onderhoudsmanagement doen we ook aan incident management. 

Wat is assetmanagement?

Bij assetmanagement draait het om het managen van de assets. De vertaling van asset vanuit het Engels is ‘bedrijfsmiddel’.  Assetmanagement (ook wel onderhoudsmanagement genoemd) is het in balans houden van prestaties, kosten en risico’s tijdens het gebruik van de asset. Er wordt gekeken naar de hele levensduur van een asset.

 

Eén van de sterke punten van assetmanagement is dat de rolverdeling en verantwoordelijkheden worden vastgelegd. 

Wilchem als service provider

Wilchem treedt doorgaans op als service provider op verzoek van een asset manager. Hieronder een altijd voorbeelden uitgelicht:

Reinigen tunnelkelder

Als gevolg van een incident in een tunnel is er bluswater in de tunnelkelder en naastgelegen sloot terechtgekomen. Voor de beheerder van de tunnel heeft Wilchem de tunnel geleegd en gereinigd. Vervolgens is de verontreiniging uit de sloot verwijderd. 

Al onze assetmanagement diensten op een rij

Bekijk onze andere diensten met betrekking tot assetmanagement: