Zoeken

Diensten

Kwik ingezoomd.jpg

Kwik

Het opruimen van kwik kunt u beter niet zelf doen, maar overlaten aan specialisten. Wilchem heeft de kennis, ervaring en middelen in huis om kwik op een veilige en vakkundige manier op te ruimen.  Het opruimen van kwik is een onderdeel van ons incident management. Wat is kwik? Is kwik een metaal? Waarom is kwik giftig Kwik en gezondheid Voor ieder kwikincident bieden wij een oplossing op maat Zelf kwik opruimen? Beter van niet…

Lees meer
IMG_2319.jpg

Gevaarlijke stoffen

Wilchem beschikt over ruime ervaring om de meest uiteenlopende incidenten adequaat op te lossen. Kwaliteit, veiligheid, zorgvuldigheid en aandacht voor het milieu staan daarbij centraal.

Lees meer
IMG_2100.jpg

Verontreiniging

Bij een verontreiniging is het zaak om de gevolgen en de schade te beperken en de oorspronkelijke situatie zo snel mogelijk te herstellen. Wilchem heeft voor iedere verontreiniging de juiste mensen, middelen, materialen, kennis en ervaring in huis. Denk hierbij aan modder op de weg, olie/benzine op het wegdek na een ongeval of een lekke brandstoftank. Wilchem ruimt op, reinigt vakkundig en brengt het afval conform wet- en regelgeving (VIHB) naar erkende verwerkingsbedrijven. Verontreiniging is een onderdeel van ons incident management.

Lees meer
2016-10 Afzetting A29 (2).jpg

Verkeersmaatregelen

Een weg afsluiten na een ongeval of een wegafsluiting regelen vanwege ingeplande wegwerkzaamheden. Bij Wilchem bent u zowel voor het plaatsen van verkeersmaatregelen bij calamiteiten als bij reguliere werkzaamheden aan het juiste adres. Wij bieden u een compleet pakket; van het verzorgen van de aanvraag bij de wegbeheerder en het opstellen van een verkeersplan, tot het plannen van de voorbereidingen en het uitvoeren van de verkeersmaatregelen.

Lees meer
Social_60.jpeg

Chroom 6

Wilchem is uw partner in de chroom-6 problematiek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op: 0800 - 870 20 20.   Chroom-6 problematiek is een onderdeel van ons incident management.

Lees meer
IMG_1867.jpg

Maritiem

Wilchem heeft een gespecialiseerde maritieme afdeling die allerlei soorten werkzaamheden verricht op o.a. containerterminals. Hierbij worden onder zeer strenge veiligheidsvoorschriften werkzaamheden uitgevoerd zoals:

Lees meer
RWS240218PvBHaringvlietbrugwzhinside095.jpg

Asset Management

Heeft u vragen of ons nodig voor onderhoudswerkzaamheden, neem dan contact met ons op.

Lees meer
file-2.jpeg

Incidentscherm

Om kijkfiles te voorkomen en de afhandeling van verkeersincidenten te regelen, heeft Wilchem samen met Rijkswaterstaat het incidentscherm ontwikkeld.

Lees meer

Wilt u een overeenkomst afsluiten voor Incident Management?

U kunt een kosteloze overeenkomst aanvragen met daarin de condities waaronder Wilchem in actie komt. Wij maken deze overeenkomst voor u op maat en luisteren daarbij naar uw wensen en behoeften.

Lees meer