icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 31 januari 2013

Chemisch afval opgeruimd door Wilchem

30 januari 2013 - Wilchem is door één van haar opdrachtgevers ingeschakeld om achtergelaten/gedumpt chemisch afval (XTC verdacht) op een verantwoorde manier te verpakken en af te voeren.

47 vaten chemisch afval in Wageningen gedumpt

WAGENINGEN - In een bosperceel aan de Scheidingslaan nabij de Tweede Dorskampweg in Wageningen zijn vanochtend 47 vaten met vermoedelijk chemisch afval gevonden. De politie onderzoekt wat er in de vaten zit en hoe ze daar terecht zijn gekomen.

 

Een voorbijganger deed de vondst rond acht uur en waarschuwde de politie. Nabij de ingang van het bos troffen agenten tussen de veertig en vijftig plastic vaten met een nog onbekende inhoud. De weg is afgezet en de vaten zullen worden verwijderd. De inhoud wordt bemonsterd om te kunnen achterhalen wat er in de vaten zit. Daarnaast doet de politie onderzoek naar de herkomst van de vaten.

 

(Bron: Hoogenlaag.nl)